Διατροφή: Αίμα και Χλωροφύλλη

αιμα
Μάλλον δεν θα έχετε διερωτηθεί ποτέ τι σχέση μπορεί να έχει η Χλωροφύλλη με την Αιμοσφαιρίνη, και γιατί άραγε να διερωτηθείτε ? Η χλωροφύλλη είναι στα φυτά και η αιμοσφαιρίνη στα ζώα και τους ανθρώπους, έτσι δεν είναι ?
Όταν λοιπόν έχετε αναιμία πάτε στον γιατρό σας και σας δίνει σίδηρο. Το παίρνετε λοιπόν και έχετε προβλήματα δυσκοιλιότητας και μεγάλο εκνευρισμό. Όσο και να το παλεύετε λύση δεν υπάρχει γιατί ο οργανισμός απορροφά απειροελάχιστο σίδηρο γιατί ο οργανισμός δεν δουλεύει έτσι. Αν κανείς παρατηρεί την φύση θα δει ότι όπου υπάρχει σίδηρος υπάρχει και μαγγάνιο και αντίστροφα.
Έτσι όταν κανείς πάρει Μαγγάνιο πρόσθετο διατροφής (δεν είναι φάρμακο και δεν υπάρχουν κλινικές παρενέργειες ούτε υπερδοσολογία), τότε ο αιματοκρίτης αυξάνει 15 μονάδες τον μήνα και φυσικά χωρίς καμία παρενέργεια !
Και τώρα μάθετε το εξής, ότι
η χλωροφύλλη και η αιμοσφαιρίνη είναι πανομοιότυπες οργανικές ενώσεις και διαφέρουν Μόνο σε Ένα Άτομο στο Κέντρο τους όπως φαίνεται και στα σχεδιαγράμματα, η χλωροφύλλη έχει ένα άτομο Μαγγανίου ακριβώς στο κέντρο της, και η αιμοσφαιρίνη ένα άτομο σιδήρου ακριβώς στο κέντρο της.
χλωροφυλη
Έτσι ερχόμαστε στο εύλογο ερώτημα στο αν η χλωροφύλλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υποκατάστατο του αίματος (ακούω ήδη τα ουρλιαχτά των γιατρών και όσων έχουν συμφέρον στα Χρήματα του Αίματος) . Φυσικά και γίνεται, σκεφτείτε το πρακτικά μηδενικό κόστος της και την απίστευτη ευκολία στα νοσοκομεία τους πολέμους κλπ κλπ. Ο διεθνής Ερυθρός Σταυρός φυσικά το ξέρει αλλά τα Blood Money έχουν τεράστια ισχύ και έλεγχο.
Η χλωροφύλλη δεν περνά στον ασθενή καμία αρρώστια λόγω των φυσικών αντισηπτικών ιδιοτήτων της. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η η υγρή χλωροφύλλη όταν μεταγγιστεί στον άνθρωπο γίνεται αμέσως αίμα. Ταυτόχρονα εξαφανίζονται αμέσως όσες αρρώστιες έχει ο ασθενής.
Όμως τα συμφέροντα είναι τερατώδη, και έτσι ούτε θα θεραπεύονται όσοι έχουν αναιμία με Μαγγάνιο ούτε θα επιτραπούν ποτέ οι μεταγγίσεις με χλωροφύλλη.
Και μην ξεχνάτε ότι ο ανθρώπινος οργανισμός είναι αλκαλικός από τον σχεδιασμό του και όξινος από την λειτουργία του. Φυσικά αυτό γίνεται, δηλαδή καταλήγει όξινος, όταν καταναλώνει κρέατα και γαλακτοκομικά !

http://miastala.com/s/?p=2063
[Eυχαριστώ Γιώργο Σ. για το Forward]

No comments:

Post a Comment